viernes, 8 de febrero de 2013

Steve i Claire - Capítol IX - "L.A."


Un cop a LA, els metges tampoc no van saber trobar-li res. Després de quatre mesos d’anar per tots els hospitals de Califòrnia, se la va endur a Nova York, on l’Steve hi tenia tota la família, però en els nous hospitals tampoc no van saber guarir-la ni dar-ne explicacions, excepte que l’Steve s’havia quedat morta en vida. La Claire no ho entenia i no podia continuar vivint sense comprendre-ho. No parava de dar-li voltes i d’intentar recordar tot el que havia passat en aquell viatge. A banda de l’accident amb l’ascensor no recordava res que fos destacable, però ella continuava i continuava sense poder parar de pensar-hi.

Un dia, sense saber com, li va venir una imatge al cap, era una imatge nova que no havia recordat fins aquell moment, però que li va semblar realment important, o al menys va pensar que podria ser reveladora. La imatge era la d’ella parlant amb l’Steve dins del bus turístic de Barcelona, una imatge curta, gairebé com un flaix, on veia l’Steve amb una cara totalment trasbalsada. Va fer esforços per recordar tota aquella seqüència, ja que aleshores no n’hi havia fet cap cas -suposava que per això no ho havia recordat en tot aquell temps-, però de mica en mica va poder tornar a recrear mentalment aquell moment: ella explicava alguna cosa sobre la torre AGBAR a l’Steve mentre aquesta mirava cap a la finestra amb un posat molt estrany. Recorda que ella va caure sobre l’Steve degut a un revol molt tancat de la muntanya de Montjuïc, però que la seva estimada ni se’n va adonar.

No sabia perquè, però estava gairebé segura que aquell incident tenia alguna cosa a veure amb tot el que havia passat després a l’ascensor de la torre. Durant uns quants dies hi va donar mil voltes més, i cada cop n’estava més segura. Aleshores va pensar de consultar una vident. Ella no en sabia res de tot aquell món, però per internet va veure el nom d’Agatha Schailly, una prestigiosa vident de la ciutat dels gratacels, famosa per sortir en algun programa de tele, i ho va voler provar.

La colombiana, establerta a Nova York, les va rebre de seguida, ja que les explicacions de la Claire  sobre el fenomen que afectava l’Steve l’havien deixat encuriosida. La dona va acceptar el cas i després d’unes quantes sessions va dictaminar que la noia estava vivint en un “altre món”. Segons Miss Schaill, l’Steve havia entrat en una mena d’altra dimensió des que s’havia retrobat amb algun avantpassat molt proper a ella, però que per fer-la tornar li calia saber més detalls de la història de la seva família. Llavors la Claire va recordar que una vegada l’Steve li havia explicat que els seus avis per part de pare eren catalans que s’havien establert a Nova York fugint de la guerra civil espanyola, o alguna cosa així. No en tenia un record gaire clar, i va quedar amb la vident que ho esbrinaria abans de la següent sessió; per això l’endemà mateix va fer una visita als pares de l’Steve, i Mr Ferrer va explicar-li tota la història.


No hay comentarios:

Publicar un comentario