viernes, 25 de enero de 2013

Steve i Claire - Capítol XIII - "El desenllaç"


Just arribar a la ciutat dels gratacels, la Claire va demanar cita amb Mss Schailly per explicar-li tota la història que havia descobert. Després d’escoltar-la, la vident va pronosticar que era ben possible que l’Steve s’hagués trobat amb el seu avi, mort en aquella muntanya, i que per aquestes coses del destí o la física quàntica, la noia havia traspassat el llindar d’aquest món. A la següent reunió, va intentar comunicar-se amb l’Steve, però no va tenir èxit. Llavors la va derivar cap a una amiga seva espiritista, ja que va creure que potser seria més fàcil comunicar-se amb l’avi mort.

Durant mig any, la Claire va portar l’Steve a les sessions d’espiritisme de Mss Crowley, però malgrat que la dona deia poder comunicar-se amb Joaquim Ferrer i Valls, també deia que aquest no volia posar-la en contacte amb l’Steve i que feia “orelles sordes” quan li parlava del tema. L’únic que va poder desxifrar de les seves estranyes “converses” amb l’avi de la noia és que l’Steve estava bé i que no es recordava de la seva “altra” vida en aquest món. Segons Mss Crowley es tractava d’un fenomen que passava de tant en tant. Durant la seva llarga vida ella n’havia conegut quatre o cinc casos, tres dels quals no van arribar a tornar. Els altres dos, després de moltes sessions, havia aconseguit fer-los tornar, però la sotragada del pas havia estat massa forta per a les víctimes, que s’havien quedat sota una mena de amnèsia i ja mai més havien pogut recordar qui eren o havien estat en aquesta vida.

Amb aquestes perspectives, la Claire va decidir tirar la tovallola. Havia fet el possible per tornat l’Steve en aquest món, però després de dos anys de lluitar intensament per i per a ella, es va haver de rendir. Es va arrapar a la idea que l’Steve estava bé i sense pensar-ho gaire més, va vendre la galeria, va dividir els guanys entre els tres socis i se’n va tornar a Queensland, on es va retirar a la granja dels seus pares i ja mai més no en va tornar a sortir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario